So, what's on in 2020:

Uitnodiging

In het weekend van 14 t/m 15 september 2019 organiseert JeepClub Nederland een:

Jeep Compound Day
Up to “Knocky Hill”

INSCHRIJVING GESLOTEN!

Het aantal inschrijvingen van 50 jeeps is behaald!
Vanwege de aangevraagde vergunning kunnen wij het aantal niet overschrijden.

U kunt zich ter plaatse NIET inschrijven! VOL=VOL!!

Deel 1 van de Jeep Compound Dag bestaat uit een bolletje pijltje tour en is 30% verhard en 70% onverhard en laat je de mooiste plekjes uit de omgeving van Oirschot zien. Deel 2 van deze dag bestaat uit een uniek stukje rijden op de Oirschotse heide waar we middels een gps opdracht een spelelement hebben toegevoegd. Het gebied waar de Jeep Club gebruik van mag maken is 400 ha groot.


De Oirschotse Heide is primair een militair oefenterrein en niet vrij toegankelijk. Op de openstellingsborden valt dit ook te lezen. Op dit bij tijd en wijle levensgevaarlijke terrein is de toegang als volgt:

Militair Oefenterrein, verboden toegang, van zonsopgang tot zonsondergang is het toegestaan om op eigen risico te wandelen op wegen en paden mits de oefeningen niet worden verstoord, de honden zijn aangelijnd, geen spelende radiotoestellen, geen tenten of windschermen worden neergezet en er niets uit de natuur wordt meegenomen.

De Oirschotse Heide stond vroeger ook wel bekend als `de Witte Bergen` en was een veel bezocht recreatiegebied dat werd vergeleken met de Loonse en Drunense duinen. Toch was er al vroeg een legerkamp, dat geleidelijk groter werd en steeds intensiever werd en wordt gebruikt.

Samen met aangrenzende gebieden als Straatse Heide en Oostelbeerse Heide is het 1440 ha groot. Dit gebied is voor een deel in gebruik als militair oefenterrein, maar is deels ook particulier bezit en natuurgebied.


JeepCompoundDag1509

JeepCompoundDag1

Voor deze Jeep Compound dag is er een speciale eenmalige Jeep camping gemaakt. Deze is te vinden in de achtertuin van Kees en Christine Geerts in Moergestel.
Hier is ook de BBQ en de inschrijving op zondag.

Reedijk 7, 5066 CS Moergestel
Tel: 06-51640422; evenementen@jeepclub.nl

JeepCompoundDag15091

De camping stellen we open vanaf vrijdagmiddag 13 september voor de mensen die al eerder van de Brabantse schoonheid willen komen genieten. Wij verzorgen voor een sanitaire unit en er mag een kampvuur gemaakt worden.

Verder zijn er voor de niet-kampeerders in de buurt voldoende B&B adressen en hotels te vinden.


De Jeep Tour is toegankelijk voor standaard jeeps (Blauw), aangepast (Rood) en extreem (Zwart) natuurlijk in het bezit van een geldig kenteken, APK, verzekering etc.


Programma:

Zaterdag 14 september:

 • Mogelijkheid tot het rijden van een GPS tour- route (+/- 100 km).

  De route wordt via een link vanuit Google Maps beschikbaar gesteld. Deze link kun je op je gsm openen in Google Maps.

  100 kilometer door het mooiste dat Brabant te bieden heeft.
De route neemt je mee door en over Landgoed Gorp & Roovert, Rovertse heide, Landgoed de Utrecht, Turnhoutsche Heide, langs de Groote Beerze naar de Landschotse heide en weer terug naar de camping langs en door het stroomgebied van de Reusel.

  Onderweg kun je een uitstapje maken naar de La Trappe bierbrouwerij voor een rondleiding of gewoon even stoppen om een lekker biertje voor de BBQ te halen.

  Een lekkere lunch bij Herbergh de Bockenrijder of iets verderop bij Herberg de Buitenman. Deze laatste heeft ook een kleine winkel met streekproducten waar je inkopen kunt doen voor de BBQ.

  Wil je onderweg op een mooie plek je eigen lunch nuttigen even de benen strekken of de honden uitlaten dan vind je daar een mooie plek voor bij de uitkijk toren op de Landschotse heide.

  Bij veel regen in de voorgaande dagen kan de route op sommige stukken erg pittig zijn. Ga dan zonder goede modderbanden en/of lier niet alleen op pad!! 

  Kortom een variërende tour die afhankelijk van de weersomstandigheden leuke uitdaging kent…..laat je verrassen!
   
 • American style BBQ op de camping. (ieder zorgt voor zijn eigen vlees/vis/salade/drank en BBQ en we zetten de BBQ’s bij elkaar).
 • Kampvuur

 

Zondag 15 september:

 • Ontbijt op eigen gelegenheid
 • Vanaf 09.30 uur inschrijving bij de Jeep Tent
 • 10.00 uur briefing en vertrek van de eerste rijders
 • Lunch op eigen gelegenheid – Frietkar is aanwezig op het moment dat de route eindigt en de gps puzzel begint, haast het militaire oefenterrein.
 • Vanaf 16.00 uur afsluitende borrel bij Manege Soethout, gelegen direct aan het bos.

JeepCompoundDag15092 

Kostenopgave:

 • GPS tour op zaterdag per jeep € 10,00
 • per jeep € 25,00 voor zondag (leden van JCN). Niet leden betalen € 50,00.

Bij de inschrijving na de briefing wordt het roadbook uitgedeeld, hiervoor geldt zoals gebruikelijk een borg van € 20,00 welke bij de inschrijving voldaan moet worden. De borg zal na inlevering van het roadbook teruggegeven worden

 Voor de overnachting(en) op de Jeep Camping vragen wij een vergoeding voor huur van sanitair e.d. 
€ 15,00 per nacht per kampeerplek
€ 25,00 per 2 nachten per kampeerplek. 

Voor een caravan, camper of tent, auto, beperkte stroom ter beschikking (geen kachels etc).

Hierbij inbegrepen is ook het gebruik van de douches met warm water. Honden zijn welkom!

 Reservering camping via: evenementen@jeepclub.nl
 Na ontvangst van de camping bevestiging verzoeken wij je om het bedrag vooraf te voldoen.

 

InschrijvenInschrijving
Deelname kan worden opgeven middels dit inschrijfformulier..
De inschrijving dient voor 6 september 2019 bij ons binnen te zijn.


Aantal deelnemers: maximaal 50 Jeeps.

VOL = VOL

Wegens het limiet van 50 auto's is de inschrijving ONDER VOORBEHOUD!!


Evenementenregeling

Dit jaar is ons evenement JeepAcademy-GPS: Oirschot door de Belastingdienst / Centrale administratie en valt derhalve onder de evenementenregeling voor hen geregistreerd onder de naam:

” JeepAcademy-GPS: Oirschot ” .

Voor degene die voor dit evenement hiervan gebruik willen maken moeten hun deelnemende geschorste 15+ voertuigen binnen de gestelde termijn van 3 dagen voor het evenement hun gegevens bij ons bekend te maken.

Per voertuig moet vermeld worden: kenteken, merk, bouwjaar c.q. datum eerste toelating tot de weg, houder van het voertuig en de dagen dat de houder i.h.k.v. deze regeling gebruik wil maken van de weg.

Stuur deze specifieke gegevens ter verwerking svp tijdig naar: voorzitter@jeepclub.nl onder vermelding van evenementregeling “ JeepAcademy-GPS: Oirschot “.

Alleen bij volledig ingevulde gegevens kan uw Jeep door de organisatie aangemeld worden bij de belastingdienst. JCN zal uw Jeep aanmelden en is niet verantwoordelijk voor het wel of niet toekennen van uw Jeep tot deze regeling op deze dag.

JeepLogoClub

ONZE SPONSORS

offroad100pxAmericars100px1CarServiceTiel100pxCherokeeJCN100px1DorigoRosbagJCN100pxExclusiefJCN100px1FrontrunnerJCN100pxJeepJCN100pxJeepOutfitterJCN100pxJeepPartsJCN100pxMaasbachJCN100pxMobilHaaker100pxMMmontageJCN100px1RobJCN100pxShirts4allJCN100pxTenBackJCN100pxVHNJCN100pxOpijgenweizeJCN100px

Jeepforumlogo2017

HAVE FUN OUT THERE!

Bezoek ook onze:

m6m7m8m10m11

Of:

logoterreinnuGROENkl
 

Zoek op deze site:


unique visitors since 11-7-2019:

Privacybeleid JeepClub Nederland

Jeep®, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, Commander, Renegade and the Trail Rated logo are copyrighted and trademarked to FCA US LLC.
JeepClub Nederland has a good partnership with, but is not in any way associated with FCA Netherlands B.V. and/or FCA US LLC.

Materials are:
© JeepClub Nederland 2003 - 2020

havefunoutthere