So, what's on in 2020:

Uitnodiging

  JeepAcademyOmgezet
Jeep Academy Heerde
"Remember The Rebel"

Inschrijving GESLOTEN!!

Op zaterdag·21 december a.s. zullen wij al weer voor de 17de maal de Jeep Academy organiseren op het motorcrossterrein van de “MSV NOV”· in Heerde (zie routebeschrijving) op de Veluwe

UitnodigingJeepAcademyHeerde5
Jeep Academy:
Deze Jeep Academy bestaat uit ongeveer een twintigtal trials en zal bijna geheel worden verreden op een zanderige onder bodem, een technisch terrein ingericht met uitdagende proeven voor zowel de standaard uitgeruste Jeep als voor de liefhebbers van extreme uitdagingen. Extra aandacht zal worden besteed aan de "blauwe" proeven en de bereikbaarheid van deze proeven in het terrein, zodat ook de· Jeep(st)er met een standaard voertuig zich een hele dag kostelijk kan vermaken. Voor zwaardere proeven wordt er uiteraard ook gezorgd.

UitnodigingJeepAcademyHeerde4Met het uitzetten van de proeven wordt er volop gebruik gemaakt van de mogelijkheden die dit terrein te bieden heeft en meer. Niet alleen op de motorcrossbaan zelf maar zeker ook tussen deze banen, waar normaal het publiek veilig kan lopen tijdens een motorcrossevenement, rijden nu veilig de Jeeps in het rond.

De deelnemers welke de groene, blauwe en rode proeven willen volgen, zullen·in teams van 5 tot 7 Jeeps worden samengevoegd en vervolgens als team onder leiding van een Marshal het parcours afleggen en gezamenlijk de trials· trotseren. Het terrein kan door de weersomstandigheden als zeer zwaar ervaren kunnen worden voor de groene en blauwe gradatie. Bij slecht weer is het goed mogelijk dat de standaard baan op het terrein al een uitdaging zal vormen voor de rode en voor de zwart geprepareerde Jeeps.

ruudDeze Academy is voor de Jeep Club de klassieke afsluiting van het jaar die voorgaande edities steeds werd gekenmerkt door de kerstsfeer en de "specials" die jarenlang door Ruud, onze oud voorzitter, werden verzorgd. Dit is dan ook de reden dat wij hier ook de inwendige mens proberen te verwennen in de lekker verwarmde kantine. Dit evenement wordt gehouden onder het motto:

UitnodigingJeepAcademyHeerde3 "Remember The Rebel"

Ter ere van onze oud voorzitter en mede oprichter van de club zullen wij ook een toast uitbrengen.

 

UitnodigingJeepAcademyHeerde2Kerstsfeer
Zoals elk jaar zullen we ook dit jaar weer hoogstwaarschijnlijk leuke en karakteristieke outfits en Jeep versieringen zien met het motto “Kerstman”. Dit jaar echter gaan we extra letten op de jullie inzet en fantasie om de kerssfeer extra te benadrukken middels jullie kledij en versieringen op en aan de Jeep. We zullen er ook een prijs aan toe kennen. Veel plezier met de voorbereiding!

 

Jeep assist
Wij zijn altijd opzoek naar ondersteuning van onze activiteiten door onze leden. Voorafgaand aan dit evenement zoeken wij naar ondersteuning voor de vrijdag van 9-16 uur en/of zaterdag ochtend vanaf 8:30 uur. Indien u hiervoor open staat dan bent u van harte welkom. Meld u zich hiervoor eenvoudig aan op het inschrijfformulier voor dit evenement. Wij nemen dan contact met u op om het een en ander nader af te stemmen.

UitnodigingJeepAcademyHeerdeLunch:
Als jullie na de oliebollen ook nog trek hebben in een lunch rond het middaguur dan kan je jezelf hiervoor in het inschrijfformulier aanmelden.
Voor deze winterse omstandigheden hebben we gekozen voor een zomerse Italiaanse lunch en hebben we daarom:

1- spaghetti bollognese balletjes
UitnodigingJeepAcademyHeerde1

2 - penne groene pesto kip
UitnodigingJeepAcademyHeerde21

3 - wokkel pasta carbonara
UitnodigingJeepAcademyHeerde22

De lunch wordt voor u separaat geserveerd aan het buffet de keuze kan gemaakt worden uit: spaghetti,·gehakt kruimel, bollognese saus, stokbrood en kruidenboter, penne, gehakt pittige balletjes, groene pesto saus, wokkel kip met carbonara saus en een fruitbowl als toetje.

De spekjes zullen apart geserveerd worden i.v.m. mogelijke allergieën en vegetariërs onder de deelnemende eters.

Garage sale:

Garagesale1Staat jouw garage ook vol met Jeep onderdelen die je niet meer gebruikt? Of heb je nog onderdelen nodig voor het afronden van je project? Ruim nu alles op wat je niet meer nodig hebt, of vind dat ene “hard-to-find” onderdeel. Vul je kofferbak met onderdelen en neem deze mee naar de JeepClub Garage Sale!

Wat mag er verkocht worden; gebruikte en nieuwe onderdelen voor alle Jeep modellen.

Banden, lieren, steekassen, bumpers, plaatwerk, verhogingsets, accessoires, stoelen, lampen, aandrijfassen, velgen, schokdempers, carburateurs, snorkels, radiateurs, skidplates, enzovoort…

De Jeepclub Nederland zorgt voor een aantal tafels waarop jullie de onderdelen kunnen uitstallen.
Een eigen tafel of kleed mag natuurlijk ook. De verkoop start om 11.00 uur en eindigt om ca. 14:00 uur.

Let op, er zijn een beperkt aantal tafels beschikbaar. Bij slecht weer, graag zelf een partytent of parasol meenemen!

*Alleen JeepClubleden kunnen deelnemen als verkoper, aanmelden via het inschrijfformulier.
*Alleen Jeep of Jeep gerelateerde delen.
*Verkoop zonder commercieel oogmerk.
*Achterlaten van onderdelen is niet toegestaan.

Evenementenregeling
Dit jaar hebben wij ons evenement “Remember the Rebel” aangemeld bij de Belastingdienst / Centrale administratie om in aanmerking te komen voor de evenementen regeling. Onze aanvraag is erkend en u kunt hier dus gebruik van maken. De evenementenregeling is door hen geregistreerd onder de naam: ”Remember the Rebel ” .

Voor degene die voor dit evenement hiervan gebruik willen maken moeten binnen de gestelde termijn van 4 dagen voor het evenement (uiterlijk 17 december) het voertuig waarmee men deelneemt aan het evenement, deelnemende geschorste 15+ voertuigen, bij ons bekend te maken.

Per voertuig moet vermeld worden: kenteken, merk, bouwjaar c.q. datum eerste toelating tot de weg, houder van het voertuig en de dagen dat de houder i.h.k.v. deze regeling gebruik wil maken van de weg. Stuur deze specifieke gegevens ter verwerking tijdig naar: voorzitter@jeepclub.nl onder vermelding van: Evenementregeling Remember the Rebel.

Alleen bij volledig ingevulde gegevens kan uw Jeep door de organisatie aangemeld worden bij de belastingdienst. JCN zal u nader informeren over deze melding aan de belasting dienst / centrale administratie (B/CA) door JCN.
JCN zal uw Jeep aanmelden en is niet verantwoordelijk voor het wel of niet toekennen van uw Jeep tot deze regeling op deze dag.

UitnodigingJeepAcademyHeerde6

Programma:

 • 09.30 uur start inschrijving;
 • 10.00 uur briefing;
 • 10.05/12.30 uur: trial/academy;
 • 11.00 start Garage Sale;
 • 12.30/13.30 uur: lunch;
 • 13.30/15.00 uur: trial/academy;
 • 14.00 einde Garage Sale;
 • 15.30 sluiting off-road terrein.

 

InschrijvenOpgave deelname:
Inschrijven kan middels het Inschrijfformulier.

Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 18 december, echter wil je ook mee eten
zorg dan dat je inschrijving uiterlijk de 16e bij ons binnen is, dan moet het aantal deelnemers voor het buffet bekend zijn.
 

Kostenopgave:
Inschrijfgeld per jeep bedraagt € 25,00 (toeslag niet-leden € 25,-), en omvat naast deelname aan het programma:

 • ontvangst met gratis koffie, thee e.d. voor twee volwassenen en frisdrank voor de kinderen;
 • oliebollen·uit het·vuistje;
 • Lunch tegen een vergoeding van €12,50 per volwassene en voor de kinderen t/m 12 jaar voor euro 7,50 per kind.

De kosten dienen te worden voldaan bij aanmelding op de startlocatie.

placeholdertwoLeft

placeholdertwoRight

Beschrijving van de route:
Het motorcrossterrein Heerde is gelegen aan de A50 tussen Zwolle en Apeldoorn, afslag Heerde nr.29.
Aan het eind van de afrit volg dan de “Jeep Club” borden op de Kamperweg.

Klik hieronder voor een routebeschrijving en de precieze locatie.

Al met al
dé klassieker die je
niet mag missen!

JeepLogoClub

ONZE SPONSORS

offroad100pxAmericars100px1CarServiceTiel100pxCherokeeJCN100px1DorigoRosbagJCN100pxExclusiefJCN100px1FrontrunnerJCN100pxJeepJCN100pxJeepOutfitterJCN100pxJeepPartsJCN100pxMaasbachJCN100pxMobilHaaker100pxMMmontageJCN100px1RobJCN100pxShirts4allJCN100pxTenBackJCN100pxVHNJCN100pxOpijgenweizeJCN100px

Jeepforumlogo2017

HAVE FUN OUT THERE!

Bezoek ook onze:

m6m7m8m10m11

Of:

logoterreinnuGROENkl
 

Zoek op deze site:


unique visitors since 11-7-2019:

Privacybeleid JeepClub Nederland

Jeep®, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, Commander, Renegade and the Trail Rated logo are copyrighted and trademarked to FCA US LLC.
JeepClub Nederland has a good partnership with, but is not in any way associated with FCA Netherlands B.V. and/or FCA US LLC.

Materials are:
© JeepClub Nederland 2003 - 2020

havefunoutthere