So, what's on in 2020:

Uitnodiging

JeepAcademyOmgezet
Inschrijving gesloten!!!

Dutch JeepCamp
Pinksterweekend 7-10 juni 2019

eDJC2019V2

Woensdagavond 20 maart om 20:00 uur start de inschrijving voor het al weer 5e Dutch JeepCamp op rij. Het Pinksterweekend. Veel leden weten dat dit weekend ongetwijfeld weer een voortreffelijk (familie-) evenement zal worden. We hebben veel verschillende touren in de omgeving van het Sportlandgoed, het schitterende Drentse landschap. Op het ruim 30 hectare grote terrein van het Sportlandgoed kunnen we ons weer uitleven in de vele uitgezette proeven, voor alle type Jeeps en in alle gradaties (van groen tot zwart). Een nachtroute op het terrein ontbreekt uiteraard niet.

Het is en blijft een evenement voor het hele gezin en daarom zullen we ook dit jaar weer voor de nodige activiteiten voor de kids zorgen. De actieve Meerkamp zal zeker niet ontbreken!

Al met al wordt het een schitterend vrienden- en familietreffen, uiteraard met onze Jeeps. Dit alles gebeurt op het Sportlandgoed, waar iedere Jeeper kan overnachten op de camping of in één van de Canadese blokhutten op het terrein. In de omgeving zijn ook (kleine) hotels. Wel vroeg reserveren vanwege een druk Pinksterweekend.

Een evenement waarbij alle mogelijkheden van offroad rijden, gezelligheid en saamhorigheid zullen samenkomen.

campingsportlandgoed

eDJC2019V22Op het 32 hectare grootte Sportlandgoed is alles in voorbereiding om er weer een geweldig evenement van te maken. Voor de hele familie, de ‘die-hards’ voor extreme, maar ook de beginnende Jeeper. Met schitterende routes in de omgeving, een nachtrit op een speciaal 3 kilometer lang traject op het terrein, waterdoorwadingen en met veel vertier voor de kinderen is er voor elk wat wils. De organisatie is druk in de weer om tijdens dit weekend ook weer nieuwe elementen toe te voegen. Kortom een ouderwets Dutch Jeep Camp.

Op zaterdagavond hebben we een gezellige avond, startend met het gebruik maken van de “Finger-Food” restaurantjes (is gratis bij de inschrijving) en de avond afsluitend bij een gezellig kampvuur.

eDJC2019V23Voor diegenen die niet op de camping kunnen of willen overnachten, maar in een blokhut, kunnen een blokhut reserveren via het inschrijfformulier. Het aantal is beperkt en de vraag groot. De toewijzing is dan in volgorde van aanmelding. Per aanmelding (= 1 Jeep) uiteraard maar 1 blokhut. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht of je een blokhut hebt bemachtigd. De verdere afhandeling rond de blokhutten gebeurt door het Sportlandgoed.

Honden zijn ook welkom op het Sportlandgoed, maar moeten wel aangemeld worden.

eDJC2019V24We starten ook dit jaar al vroeg op vrijdag 7 juni. ’s Morgens kun je je vanaf 10 uur inschrijven, je tent, caravan of hut gereed maken en de technische keuring van de Jeep laten uitvoeren. Vanaf 13 uur start het evenement. Ook op vrijdag zijn er al activiteiten.

Deze 4 dagen Jeep plezier, inclusief overnachten op de camping, het gezamenlijke eetfestijn op zaterdag en een goodybag kost ook dit jaar voor leden € 195 per Jeep (op basis van 2 volwassenen). Niet leden betalen een toeslag.

Het programma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

  • Vrijdag 7 juni: vanaf 10 uur ontvangst, technische keuring en inschrijving, settelen op de camping of in je blokhut; vanaf 13 uur starten de eerste activiteiten; ’s avonds om 23 uur nachtrit. Rijden = uiteraard geen drank op.
  • Zaterdag 8 juni: 9 uur inschrijving open, 9.30 uur briefing en gezamenlijke aftrap van het evenement bij het sportcafé; 10 uur start ochtendtour en start Academy op het terrein; in de middag demonstratie “Extreme”; vanaf 17 uur treffen bij sportcafé met aansluitend eten bij de “Finger-Food” restaurantjes en gezellige avond bij de kampvuren.
  • Zondag 9 juni: 9.30 uur briefing ; 10 uur start ochtendtour, Academy op het terrein; in de middag activiteiten in en rond het strand; verder uiteraard de de Kinder Meerkamp (gratis!), prijsuitreikingen aan het begin van de avond en overlopend naar kampvuurtreffen.
  • Maandag 10 juni: 9.30 uur briefing en 10 uur start laatste tour mogelijkheid en Academy op het terrein. 15 uur sluiting Dutch Jeep Camp.

Natuurlijk is ook de shop aanwezig voor degene die een Jeep Club Nederland of Jeep kledingstuk of goody wil kopen. En wie weet ook nog andere artikelen die niet aan of in de Jeep mogen ontbreken.

Wat gaat het kosten:

eDJC2019V25De kosten voor dit evenement bedragen € 195 per Jeep, gebaseerd op 2 volwassenen. Naast deelname aan alle activiteiten, zit daar ook het overnachten op de camping bij in en het eten op zaterdagavond (Finger-Food). Per extra volwassene wordt € 40 in rekening gebracht en per kind (4 - 15 jaar) zijn de kosten voor dit weekend € 20. De Blokhutten moeten tegen een gereduceerd tarief voor dit weekend (€180) bij het Sportlandgoed worden afgerekend. Voor een hond moet er voor het hele weekend € 10 worden betaald.

Voor niet-leden geldt er een all-in toeslag van € 75 per Jeep, inclusief 2 volwassenen (wordt dus: € 260.) Extra volwassenen betalen € 40 per extra persoon vanaf 16 jaar. Kinderen van 4 t/m 15 jaar betalen € 20.

Uiteraard kan er ook al eerder op de camping worden overnacht. Deze extra dagen moeten bij de receptie van het Sportlandgoed worden ingeschreven en betaald.

Inschrijving geopend!!!!

InschrijvenAanmelding: 
Aanmelding voor de Dutch JeepCamp 2019 kan geschieden via dit inschrijfformulier.
Uw inschrijving dient uiterlijk op donderdag 29 mei binnen te zijn.

De aanmelding is definitief zodra het totaalbedrag is overgemaakt op de bankrekening van JeepClub Nederland.

Heeft u geen bevestiging ontvangen?
Check uw Spambox, Check of uw mailbox niet vol is, Check uw ingevulde mailadres!

Voor meer informatie: Ronald Ligteringen en Ronald Baas.

Dit Dutch JeepCamp 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door:

JeepParts

The place to be:

JeepLogoClub

ONZE SPONSORS

offroad100pxAmericars100px1CarServiceTiel100pxCherokeeJCN100px1DorigoRosbagJCN100pxExclusiefJCN100px1FrontrunnerJCN100pxJeepJCN100pxJeepOutfitterJCN100pxJeepPartsJCN100pxMaasbachJCN100pxMobilHaaker100pxMMmontageJCN100px1RobJCN100pxShirts4allJCN100pxTenBackJCN100pxVHNJCN100pxOpijgenweizeJCN100px

Jeepforumlogo2017

HAVE FUN OUT THERE!

Bezoek ook onze:

m6m7m8m10m11

Of:

logoterreinnuGROENkl
 

Zoek op deze site:


unique visitors since 11-7-2019:

Privacybeleid JeepClub Nederland

Jeep®, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, Commander, Renegade and the Trail Rated logo are copyrighted and trademarked to FCA US LLC.
JeepClub Nederland has a good partnership with, but is not in any way associated with FCA Netherlands B.V. and/or FCA US LLC.

Materials are:
© JeepClub Nederland 2003 - 2020

havefunoutthere

SportLandGoedLogo