So, what was on in 2018:

Event voorbij!

JeepLogoStartersdag
Inschrijving gesloten!!

Sportlandgoed - Zwartemeer, Drenthe.

Op zondag 30 september a.s. zal onze jaarlijkse Startersdag van 2018 worden georganiseerd op het SportLandgoed in Zwartemeer (iets voorbij Emmen). En er is, ten opzichte van vorig jaar, het een en ander gewijzigd.

startersdag2018

Op het SportLandgoed zijn we al een aantal keren geweest ook voor ons Dutch Jeep Camp. Dit terrein is ook uitermate geschikt voor een Startersdag. Alle facetten zijn aanwezig: zand, bos, water en modder. Onder begeleiding van onze Jeep Club Marshals nemen we de deelnemers, in kleine groepjes, mee het terrein in en leren we ze de kneepjes van het 4x4 rijden. Ook voor de al meer ervaren Jeep rijders valt er veel te leren. Al is het is het onze Startersdag er zijn dus, zoals op ons Dutch Jeep Camp, ook een aantal rode en zwarte proeven uitgezet. Uiteraard zijn ook die Jeep leden welkom, maar hou er dus rekening mee dat de mogelijkheden anders zijn dan op ons uitgebreide Dutch Jeep Camp.

startersdag20183Wat is er gewijzigd?
Zoals enkele, die hebben deelgenomen aan het Dutch Jeep Camp 2018, weten hebben wij een stuk terrein erbij gekregen. Wat vroeger een voetbalveld was, is nu een echt 4x4 terrein waarbij het om echte uitdagingen gaat. Nog niet vele hebben op dit stukje terrein gereden Hier zijn echte zwarte proeven aangelegd, en wij als organisatie nodigen jullie dan ook uit om deze uitdaging aan te aangaan (ook leuk om als “beginner” eens naar te kijken).

 

Dus met andere woorden: een Startersdag ook voor ZWART!

Wat gaan we doen?
U wordt ontvangen in het Sportcafé van het SportLandgoed in Zwartemeer met koffie of thee. Daar zal ook de briefing voor die dag plaats vinden. De dag zal bestaan uit een stukje instructie in het terrein en een korte roadbook route.

De proeven zullen onder begeleiding van onze Marshals verreden worden, waarbij onze Marshals ook gelijk de beginselen van het terreinrijden uit zullen leggen.

We splitsen de deelnemers op. ’s Morgens gaat de ene helft de tour rijden in de omgeving van Zwartemeer en Emmen. Uiteraard met zoveel mogelijk onverharde paden er in. Deze tour wordt, na een uitleg over hoe dit werkt, zelfstandig gereden met een roadbook op basis van “bolletje-pijltje”

startersdag20184De andere helft gaat met de Marshals het terrein in. Afhankelijk van de ervaringen van de deelnemers worden ze ingedeeld in groepen. De ene groep gaat de eenvoudige - blauwe – proeven, deze is heel goed mogelijk met standaard Jeeps, rijden en de anderen de iets meer uitdaging willen de - rode - proeven. Ook kunnen we groene proeven aanbieden voor de 2-wiel aangedreven Jeeps.

Na de lunch wisselen de deelnemers van tour naar terrein en andersom.

Tussen de middag kan er op eigen kosten worden geluncht in de “Pannekoekerij” of het Steakhouse. Een lunch is dus niet inbegrepen in de inschrijfkosten. We organiseren, bij voldoende deelname, een uitgebreid lunchbuffet op het SportLandgoed.

startersdag20181 

De prijs daarvan bedraagt € 12,50 per persoon. Deze bestaat uit soep, broodjes en een warme traktatie. Hou je hier niet van?
Dan is wellicht een Pastamaaltijd wel een lekkernij ???? Om je vingers bij af te likken.

Graag opgeven middels de inschrijving voor het evenement.In het Sportcafé is deze dag ook onze Jeep Shop aanwezig met o.a. onze speciale Jeep kleding (contante betaling).
 

Programma:

  • 09.30 uur start inschrijving
  • 10.00 uur briefing
  • 10.00/12.30 uur: Tour / Academy
  • 12.30/13.30 uur: lunch
  • 13.30/16.30 uur: Tour / Academy
  • 17.00 sluiting off-road terrein

startersdag20182Kostenopgave:
Inschrijfgeld per Jeep bedraagt € 25,00, hiernaast geldt een toeslag van € 25,- voor niet-leden.
Het inschrijfgeld zal worden voldaan bij aanmelding op de startlocatie (pinnen niet mogelijk).

 

Opgave deelname:
Inschrijven
Inschrijven kan middels het Inschrijfformulier.

 

Wil je komen assisteren met de voorbereidingen, op zaterdag 29 september, geef dat dan aan op het inschrijfformulier.
Wij nemen dan contact met jou op!

Voorinschrijven is mogelijk tot uiterlijk 26 september 2018.
 

Locatie van de Startersdag:

logosport
SportLandgoed
Verlengde van Echtenskanaal Noordzijde 2
7894 EA Zwartemeer

Survived2018 

Wie er een weekendje Drenthe van wil maken, de goed geoutilleerde camping biedt voldoende plaats tijdens dit weekend. Ook zijn er dit weekend nog blokhutten (voor 4 personen).
Zie voor verdere informatie de website van het Sportlandgoed.

 

campingsportlandgoed

JeepLogoClub

ONZE SPONSORS

offroad100pxAmericars100px1CarServiceTiel100pxCherokeeJCN100px1DorigoRosbagJCN100pxExclusiefJCN100px1FrontrunnerJCN100pxJeepJCN100pxJeepOutfitterJCN100pxJeepPartsJCN100pxMaasbachJCN100pxMobilHaaker100pxMMmontageJCN100px1RobJCN100pxShirts4allJCN100pxTenBackJCN100pxVHNJCN100pxOpijgenweizeJCN100px

Jeepforumlogo2017

HAVE FUN OUT THERE!

Bezoek ook onze:

m6m7m8m10m11

Of:

logoterreinnuGROENkl
 

Zoek op deze site:


unique visitors since 11-7-2019:

Privacybeleid JeepClub Nederland

Jeep®, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, Commander, Renegade and the Trail Rated logo are copyrighted and trademarked to FCA US LLC.
JeepClub Nederland has a good partnership with, but is not in any way associated with FCA Netherlands B.V. and/or FCA US LLC.

Materials are:
© JeepClub Nederland 2003 - 2020

havefunoutthere