So, what was on in 2018:

Uitnodiging

JeepAcademyOmgezet
Heerde "Remember The Rebel"
Inschrijving gesloten!!!

Op zaterdag 15 december a.s. zullen wij al weer voor de 16de maal de Jeep Academy worden georganiseerd op het motorcrossterrein van de “MSV NOV” in Heerde (zie routebeschrijving) op de Veluwe.

UitnodigingJeepAcademyHeerde5

JeepAcademy:
Deze JeepAcademy bestaat uit ongeveer 20 proeven en zal bijna geheel worden verreden op een zanderige ondergrond, een technisch terrein ingericht met uitdagende proeven voor zowel de standaard uitgeruste Jeep als voor de liefhebbers van extreme uitdagingen. Extra aandacht zal worden besteed aan de "blauwe" proeven en de bereikbaarheid van deze proeven in het terrein, zodat ook de Jeep(st)er met een standaard voertuig zich de hele dag kostelijk kan vermaken. Voor zwaardere proeven wordt er uiteraard ook gezorgd.

UitnodigingJeepAcademyHeerde4 

Met het uitzetten van de proeven wordt er volop gebruik gemaakt van de mogelijkheden die dit terrein te bieden heeft en meer. Niet alleen op de crossbaan zelf maar zeker ook tussen deze baan, waar normaal het publiek veilig kan lopen tijdens een motorcrossevenement, rijden nu veilig de Jeeps in het rond.

De deelnemers welke de groene, blauwe en rode proeven willen volgen, zullen in teams van 5 tot 7 Jeeps worden samengevoegd en vervolgens onder begeleiding van een Marshal het parcours afleggen en gezamenlijk de trials trotseren. Het terrein kan door de weersomstandigheden als zeer zwaar ervaren worden voor de groene en blauwe gradatie. Bij slecht weer is het goed mogelijk dat de standaard baan op het terrein al een uitdaging zal vormen voor de rode en voor de zwart geprepareerde Jeeps.

ruudDeze Academy is voor de Jeep Club de klassieke afsluiting van het jaar die voorgaande edities steeds werd gekenmerkt door de kerstsfeer en de "specials" die jarenlang door Ruud, onze oud voorzitter, werden verzorgd. Dit is dan ook de reden dat wij hier ook de inwendige mens proberen te verwennen in de lekker verwarmde kantine. Dit evenement wordt gehouden onder het motto: 

UitnodigingJeepAcademyHeerde3 "Remember The Rebel"

Ter ere van onze oud voorzitter en mede oprichter van de club zullen wij ook een toast uitbrengen.

UitnodigingJeepAcademyHeerde2 

Kerstsfeer:
Zoals elk jaar zullen we ook dit jaar weer hoogstwaarschijnlijk leuke en karakteristieke outfits en Jeep versieringen zien met het motto “Kerstmis”. Kom dus vooral weer uitgedost in het kerst thema naar het event.

Jeep assist:
Wij zijn altijd opzoek naar ondersteuning van onze activiteiten door onze leden. Voorafgaand aan dit evenement zoeken wij naar ondersteuning voor de vrijdag van 9-16 uur en/of zaterdag ochtend vanaf 8:30 uur. Indien je hiervoor open staat dan bent je van harte welkom. Meld je hiervoor eenvoudig aan door op het inschrijfformulier JA te zeggen tegen Jeepassist. Wij nemen dan contact met je op om het een en ander nader af te stemmen.

UitnodigingJeepAcademyHeerde 

Lunch:
Als jullie na de oliebollen ook nog trek hebben in een lunch rond het middaguur dan kan je je aanmelden voor de lunch.

Voor deze winterse lunch hebben we een lekkere Hachee van rundvlees met aardappel puree en appelmoes, gebakken aardappelen, ijsbergsla, boontjes, peertjes, tomaten en sauzen opgesteld. Natuurlijk zijn er ook spekjes voor de liefhebbers, deze worden los geserveerd, bij de hachee zullen mini schnitzels geserveerd worden. Tot slot als toetje is er weer de heerlijke fruit bowl.

 

Garage sale:

Staat jouw garage ook vol met Jeep onderdelen die je niet meer gebruikt, of heb je nog onderdelen nodig voor het afronden van je project?

Garagesale1Ruim nu alles op wat je niet meer nodig hebt, of vind dat ene “hard-to-find” onderdeel. Vul je kofferbak met onderdelen en neem deze mee naar de JeepClub Garage Sale!

Wat mag er verkocht worden; gebruikte en nieuwe onderdelen voor alle Jeep modellen.

Banden, lieren, steekassen, bumpers, plaatwerk, verhogingsets, accessoires, stoelen, lampen, aandrijfassen, velgen, schokdempers, carburateurs, snorkels, radiateurs, skidplates, enzovoort…

De Jeepclub zorgt voor enkele tafels waarop jullie de onderdelen kunnen uitstallen.

Een eigen tafel of kleed mag natuurlijk ook.

Op het buitenterrein is een gezellig kampvuurtje en in de kantine van de MS NOV kan iets warms gegeten en gedronken worden. De verkoop start om 11.00 uur en zal eindigen om ca. 14:00 uur.

Let op!!, er zijn een beperkt aantal tafels beschikbaar. Bij slecht weer, graag zelf een partytent of parasol meenemen!

Alleen JeepClubleden kunnen deelnemen als verkoper, aanmelden via het inschrijfformulier.

Alleen Jeep of Jeep gerelateerde delen.

Verkoop zonder commercieel oogmerk.

Achterlaten van onderdelen is niet toegestaan.

 

UitnodigingJeepAcademyHeerde1

Programma:

 • 09.30 uur start inschrijving;
 • 10.00 uur briefing;
 • 10.05/12.30 uur: trial/academy;
 • 11.00 garage sale;
 • 12.30/13.30 uur: lunch;
 • 13.30/15.00 uur: trial/academy;
 • 14.00 einde garagesale;
 • 15.30 sluiting off-road terrein.

 

InschrijvenOpgave deelname:
Inschrijven kan middels het Inschrijfformulier.

Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk donderdag 13 december 12.00 uur, daarna sluit de inschrijving, echter wil je ook mee eten zorg dan dat je inschrijving uiterlijk de 10e bij ons binnen is, dan moet het aantal deelnemers voor het buffet bekend zijn.

Kostenopgave:

 • Inschrijfgeld per jeep bedraagt € 25,00 (toeslag niet-leden € 25,00), en omvat naast deelname aan het programma:
 • ontvangst met gratis koffie, thee e.d. voor twee volwassenen en frisdrank voor de kinderen;
 • oliebollen uit het vuistje;

Voor de lunch bedragen de kosten € 12,50 per volwassene en € 7,50 voor de kinderen t/m 12 jaar.
De kosten dienen contant te worden voldaan bij inschrijving in de kantine.

placeholdertwoLeft

placeholdertwoRight

Beschrijving van de route:
Het motorcrossterrein Heerde is gelegen aan de A50 tussen Zwolle en Apeldoorn, afslag Heerde nr.29.
Aan het eind van de afrit volg de “Jeep Club” borden op de Kamperweg.

Klik hier voor een routebeschrijving en de precieze locatie. De VoorPret op het JeepForum

JeepLogoClub

ONZE SPONSORS

offroad100pxAmericars100px1CarServiceTiel100pxCherokeeJCN100px1DorigoRosbagJCN100pxExclusiefJCN100px1FrontrunnerJCN100pxJeepJCN100pxJeepOutfitterJCN100pxJeepPartsJCN100pxMaasbachJCN100pxMobilHaaker100pxMMmontageJCN100px1RobJCN100pxShirts4allJCN100pxTenBackJCN100pxVHNJCN100pxOpijgenweizeJCN100px

Jeepforumlogo2017

HAVE FUN OUT THERE!

Bezoek ook onze:

m6m7m8m10m11

Of:

logoterreinnuGROENkl
 

Zoek op deze site:


unique visitors since 11-7-2019:

Privacybeleid JeepClub Nederland

Jeep®, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, Commander, Renegade and the Trail Rated logo are copyrighted and trademarked to FCA US LLC.
JeepClub Nederland has a good partnership with, but is not in any way associated with FCA Netherlands B.V. and/or FCA US LLC.

Materials are:
© JeepClub Nederland 2003 - 2020

havefunoutthere