So, what was on in 2018:

Event voorbij!

JeepAcademyOmgezet
Inschrijving gesloten!!!
Uitnodiging JeepAcademy “Spaarnwoude” 11 maart 2018

Jeep Club Nederland nodigt jullie uit voor een Jeep Academy op het 4x4 terrein van ActionPlanet (Spaarnwoude), zondag 11 maart a.s. Dit terrein is gelegen aan de Laaglandersluisweg 12, Velsen-Zuid, Spaarnwoude.

Spaarwoude20183In het terrein gaat het natuurlijk om off road rijden. Naast voor velen bekende delen op het ActionPlanet terrein in Spaarnwoude voor de rode en zwarte rijders onder ons, zijn er nog meer mogelijkheden. Er is een meer dan 10 meter hoge berg op het terrein. Daarnaast mogen we het off road quad parcours benutten voor onze blauwe en groene rijders. Daar kunnen ze de eerste ervaringen op gaan doen in het 4*4 rijden of hun ervaring verder uitbreiden. Het terrein ligt er zo na de winter er nat bij, en dat waarschijnlijk half maart niet veel anders zijn. Al met al voldoende uitdagingen.

In het restaurant van Action Planet wordt u door ons ontvangen. Bij ontvangst krijgt u uiteraard de koffie/thee met een lekkere versnapering aangeboden. Het restaurant staat verder voor u de gehele dag paraat voor uw lunch of drankjes (voor eigen rekening). Om circa 16:30 eindigt het programma en gaan we de opgebouwde proeven opruimen. Als u daar ook even bij wilt assisteren zou dat fijn zijn. Vele handen maken licht werk!

Spaarwoude20181Het terrein
De condities van dit terrein zijn wel heel afhankelijk van het weer, de kans op een vochtige en modderige ondergrond is vrij groot in dit jaargetijde. Dat is dus even afwachten. Maar zeker is, dat het altijd weer anders is. Dit geeft ons weer nieuwe uitdagingen. Na langdurige regenval is dit terrein een uitdaging voor de wegbanden. De blauwe proeven zullen in de loop van de dag op het 4x4 terrein vanzelf een grotere uitdaging gaan vormen. Op het quad parcours kunnen de blauwe rijders de hele dag terecht. Voor rode en zwarte proeven rijders zullen er na langdurige regenval genoeg uitdagingen zijn. Zorg dat jij en je Jeep voorbereid zijn op dit terrein. Als voorbereiding kun je denken aan de nodige boom- en sleeplinten, harpen, werkende lier e.d. En voor de persoonlijke voorbereiding de regenkleding, laarzen en een warme trui en natuurlijk een goed humeur. Een paraplu is overbodig, die waait daar meestal weg als je die nodig hebt. Op het quad parcours mogen geen geprepareerde Jeeps komen. Daar wordt alleen met wegbanden gereden!

Parkeren:
Het parkeren op de openbare weg (Laaglandersluisweg), evenals in de berm daarvan, is niet toegestaan.
Om op het terrein alles ordelijk te laten verlopen wordt u verzocht om de trailers te parkeren op special aangegeven parkeerlocaties.

Spaarwoude20182Jeep Academy
De Academy zal wederom bestaan uit blauwe (en mits aangemeld groene), rode en zwarte proeven, die op het terrein zullen worden uitgestoken.

Op verschillende plaatsen kan gebruik worden gemaakt van de aanwezige waterpoelen.

Zoals gebruikelijk worden de deelnemers in groepen van verschillende klasse ingedeeld, waarna zij als team met hun marshal de proeven zullen rijden. 

Het programma voor die zondag:

  • 09.00 uur Aanmelding met koffie/thee
  • 09.45 uur Briefing
  • 10.00 uur/12.30 uur Start Jeep Academy
  • 12.30 uur/13.30 uur Lunchpauze
  • 13.30 uur/16:30 uur Vervolg Jeep Academy
  • 16.30 uur sluiting

Kostenopgave: 
Het inschrijfgeld per Jeep bedraagt € 25,-. (toeslag niet-leden € 25,-).
De kosten dienen te worden voldaan bij aanmelding op de startlocatie. 

 

InschrijvenAanmelding: 
Aanmelding voor Spaarnwoude kan geschieden via dit inschrijfformulier.
Uw inschrijving dient uiterlijk op donderdag 8 maart binnen te zijn.

U kunt door Jeep-Assist aan te vinken aangeven dat u zaterdag 10 maart mee wilt helpen proeven uit te zetten en de rest van het terrein klaar te maken voor weer een ongetwijfeld schitterend evenement.

De Voorpret op het JeepForum!

Beschrijving van de route: 
Via A9 richting noord/westen volg afslag A22 (IJmuiden Beverwijk Corus) Bij aansluiting IJmuiden draai rechts van A22, verder op N202\Amsterdamseweg. Na ± 900 meter, rechts afslaan naar Laaglandersluisweg, volg borden JeepClub.  

Plan je route daar naar toe met Maps, coördinaten 52º27’02.22”-4º39’54.90”

We hopen jullie daar te mogen begroeten. 

JeepLogoClub

ONZE SPONSORS

offroad100pxAmericars100px1CarServiceTiel100pxCherokeeJCN100px1DorigoRosbagJCN100pxExclusiefJCN100px1FrontrunnerJCN100pxJeepJCN100pxJeepOutfitterJCN100pxJeepPartsJCN100pxMaasbachJCN100pxMobilHaaker100pxMMmontageJCN100px1RobJCN100pxShirts4allJCN100pxTenBackJCN100pxVHNJCN100pxOpijgenweizeJCN100px

Jeepforumlogo2017

HAVE FUN OUT THERE!

Bezoek ook onze:

m6m7m8m10m11

Of:

logoterreinnuGROENkl
 

Zoek op deze site:


unique visitors since 11-7-2019:

Privacybeleid JeepClub Nederland

Jeep®, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, Commander, Renegade and the Trail Rated logo are copyrighted and trademarked to FCA US LLC.
JeepClub Nederland has a good partnership with, but is not in any way associated with FCA Netherlands B.V. and/or FCA US LLC.

Materials are:
© JeepClub Nederland 2003 - 2020

havefunoutthere