So, what was on in 2018:

Event voorbij!

JeepCamp
Dutch JeepCamp 18 t/m 21 mei 2018

Inschrijving gesloten!!!!

campingsportlandgoed

Ut giet eg dur! 2 punt nul

Beste Jeepers,
Er is, inmiddels, een 2de uitnodiging met inschrijfformulier, voor het Dutch Jeep Camp 2018, rond gestuurd. We hebben voor deze manier, van uitnodigen, gekozen om onze leden als eerste de kans te geven om te kunnen deelnemen aan ons One of it’s Kind evenement. Een gelimiteerd aantal Jeeps waar wij een daverend evenement voor aan het organiseren zijn. Dus wacht niet te lang, vol = vol !

Maar nu gaan we de inschrijving openbaar maken.
Dus via de website.

Dutch Jeep Camp is een familiefeest, georganiseerd door en voor leden. In 1ste instantie zijn (betalende) leden uitgenodigd om deel te nemen. Gezien de vele twijfels of de nieuwsbrief aangekomen is openen we nu de inschrijving via de site, als u zich, als niet-lid, inschrijft kan het zijn dat wij u op een wachtlijst plaatsen. Voor niet-leden geldt er een toeslag van € 75,00 op het bestaande evenementbedrag van € 195,00 per jeep. Voor iedere extra inzittende wordt er een bedrag van € 40,00 berekend. ( 1 jeep, 2 inzittenden, € 270,00).

Een niet-lid kan natuurlijk ook lid worden, contributie bedraagt € 5,00 per resterend aantal maanden in 2018 (€ 40,00 + € 15,00 inschrijfkosten). Kan hij of zij meteen van ieder evenement dit jaar meegenieten.

Een lid van de Jeepclub Nederland kan ook een introducee meenemen. Deze introducee wordt dan gezien als een deelnemend niet lid waarvan de kosten hierboven vermeld staat.

De datum, wellicht al bekend, met Pinksteren, van 18 tot en met 21 Mei 2018. Op het terrein van Sportlandgoed en Funpark Meppen. Net als vorig jaar staat het evenement in het teken van gezelligheid, saamhorigheid en natuurlijk veel off-road plezier.

Dutch Jeep Camp is een package deal. Dat betekend dat alles wat georganiseerd is in de prijs is inbegrepen, behalve de kosten voor het huren van een blokhut. Zoals al in de nieuwsbrief vernoemd bedraagt de prijs € 195,00 per Jeep op basis van 2 volwassenen. Komen er meer gezinsleden dan zijn de kosten € 40,00 per gezinslid (kinderen € 20,00).

Utgietdurdeel2djc2018

Dutch Jeep Camp is géén Academy! Het is een vrij rijden weekend. Echter zijn er marshals die hebben aangegeven om jonge leden/ beginnende bestuurders te helpen en het niet erg vinden om een groepje te begeleiden. In onze termen de blauwe rijders. Vandaar dat we een aantal marhalls op ieder terrein willen plaatsen om leden te helpen of om van advies te voorzien. Als je graag met een marshal wilt rond rijden op een terrein, maak dan ter plaatse een afspraak met die marshal.

Extra: De keuken van het Sportlandgoed is zo ingericht dat het ook kan koken voor mensen met een (gluten)allergie. Je moet dit dan wel even aan het Sportlandgoed doorgeven.
 

Voorlopig programma

Vrijdag 18 mei:
Vrijdag aankomst, een heel team jeepfanaten staat klaar om jullie te verwelkomen. Dit kan vanaf een uur of elf, als 1ste vind dan plaats de technische keuring. Je auto dient vloeistof dicht te zijn (i.v.m. waterdoorwadingen etc.) en een eventuele aanwezige lier dient te werken. De auto dient technisch in voldoende staat te zijn om aan ons evenement te kunnen deelnemen. Als de technische keuring met goed gevolg is doorlopen kan je jezelf inschrijven.

Na de inschrijving kan je op de camping je verblijf opbouwen. Let er wel op dat je binnen het afgebakende stuk je verblijf opbouwt of neer zet. Dit om hulpdiensten de gelegenheid te geven om daar te passeren.

Utgietdurdeel2djc20181Laat in de avond willen we weer een nachtrit over het Sportlandgoed maken. Deze nachtrit vindt plaats zo tegen de klok van 23:00 uur.
en: rije, is nie drinke nie !!!

Als het niet lukt om vrijdagochtend/middag op het Sportlandgoed aan te komen vragen we je eerst bij het inschrijfbureau te komen waarna de technische keuring zal plaats vinden.

Zaterdag 19 mei:
OUtgietegdurdeel22p zaterdag, kan je lekker in de omgeving een fantastische toertocht maken door Drenthe dat al tijdens het Neolithicum, en geloof mij maar (dat is erg lang geleden), door mensen werd bewoond, blijkt uit de aanwezigheid van 52 hunebedden, de voorloper van een overnachtingsattribuut (tent of zo) ,bestaande uit zwerfstenen die aangevoerd zijn in de voorlaatste ijstijd. Van de 53 hunebedden die in Nederland voorkomen staan er 52 in Drenthe en één in de provincie Groningen, de eigenaar van dat hunebed was, denk ik, niet slim genoeg om een bolletje – pijltjes route te lezen. Dergelijke hunebedden zijn trouwens ook in het noorden van Duitsland te vinden. Vandaar dat wij ook Duitse leden, in ons midden hebben. Er zijn verschillende mooie toertochten, 4 of 5 stuks, waaruit je kan kiezen. Sorry dat we moeten vermelden dat je hier NIET overheen mag rijden.

aankondigingDutchJeepCamp2018Versie1 

Een alternatief voor de toer is natuurlijk lekker off-roaden op het eigen terrein van het Sportlandgoed of op het terrein van het Funpark Meppen. Op elk terrein zijn voorbereidingen getroffen om er een avontuurlijke dag van te maken. En ja, we hebben met het Funpark Meppen ook goed gesproken over de lunch, die vorig jaar nie lekker nie verliep. Ze hebben ons beterschap beloofd.

In Meppen hebben we naast bos en de koeltoren ook een extra stuk zand gebied er bij gekregen. We gaan hier nog bekijken of we hier een leuke proeven op kunnen maken.

Gesleutel 

De openingstijden van de terreinen zijn:

  • Sportlandgoed van 10:00 tot 16:00
  • Funpark Meppen van 10:00 tot 16:00

Het is natuurlijk logisch dat we, zo tegen het einde van de dag, het terrein schoon en netjes willen achterlaten. Dus een vriendelijk verzoek, help, aan het einde van de dag, even mee met het opruimen van het terrein? Als we dat met meerdere doen, verloopt dat soepel en het staat ook nog erg netjes.

Voor de jongeren is het Kinder Meerkamp een belevenis die voor veel spannende en leuke uurtjes plezier zullen zorgen.

We sluiten de dag af met iets gezelligs, met elkaar, op het strand. Eten, drinken en een feest.

Het Sportlandgoed is druk bezig met het samenstellen van de mogelijkheden. in principe komt het er op neer dat er op het strand een aantal kleinere “restaurantjes” staan opgesteld waar je iets lekkers kan halen. Tijdens het bespreken denken we aan 5 restaurantjes.

Utgietegdurdeel21 

In de vooravond willen we graag een concours élégance organiseren. Op het strand natuurlijk, lekker avontuurlijk zo in Mei, we verwachten natuurlijk een grote opkomst en aangezien ons thema AVONTUUR is, lijkt het ons leuk als jullie je Jeep Avontuurlijk willen versieren.

Het feest vind ook plaats op het strand.

We kunnen u al vast verklappen dat we met een band in onderhandeling zijn om het feest te versterken. Een band bestaande uit jonge mensen die de sterren van de hemel spelen, ja ook die muziek die jij leuk vind. van klassiekers tot modern, voetjes van de vloer. Helaas zijn we, op dit moment, nog niet helemaal rond, dus onder voorbehoud.

Natuurlijk moet zo’n fantastische band ook af en toe even pauzeren en dan komt onze eigen DJ Bassie het podium op. Ook hij heeft zijn sporen in de muziekwereld verdiend. Ook hij weet hoe hij Jeepers moet opzwepen, knallen met die handel.

Het wordt een avond die afgesloten wordt met: We want more, We want more !

SmileyZondag 20 Mei
Als je zaterdag een leuke toer gereden hebt, kan je dat vandaag natuurlijk weer doen of het terrein in. Zoals al geschreven het is een vrij rijden weekend. Je kan doen wat je wilt, als het maar gebeurt met een enorme glimlach op je gezicht.

Utgietegdurdeel23Wel een extra verzoek aan diegene die zondagmiddag op het terrein in Meppen zijn; wil jij ook a.u.b. meehelpen met het opruimen van het terrein ? Linten weghalen en (prik)paaltjes mee terug nemen naar het Sportlandgoed.

Terug op het Sportlandgoed zullen er in het begin van de avond ook enkele leuke mini-evenementjes/ spelletjes georganiseerd worden. We zijn nog bezig met de invulling maar het wordt lachen.

Smiley3AHHHH !!!
Maandag 21 mei,
Niet te geloven, de laatste (evenement) dag, Sportlandgoed het enige terrein waar we vrij op kunnen rondrijden. Wegens organisatorische redenen is het niet mogelijk om een toer te rijden.

Het evenement sluit om 13:00 uur. Ook hier geldt, als je dan nog aanwezig bent, wil jij dan ook meehelpen met opruimen? Dat scheelt weer veel tijd.

Wij als organisatie wensen jullie heel veel plezier, net als de afgelopen jaren.

Dus, nog even een korte reminder:

Schrijf jezelf vandaag nog in! Voor dit onvergetelijke evenement.

Tot in Zwartemeer! Tot op het Dutch jeep Camp.

InschrijvenAanmelding: 
Aanmelding voor de Dutch JeepCamp 2018 kan geschieden via dit inschrijfformulier.
Uw inschrijving dient uiterlijk op donderdag 9 mei binnen te zijn.
Jouw deelname wordt definitief wanneer het inschrijfgeld in zijn geheel is voldaan.

JeepLogoClub

ONZE SPONSORS

offroad100pxAmericars100px1CarServiceTiel100pxCherokeeJCN100px1DorigoRosbagJCN100pxExclusiefJCN100px1FrontrunnerJCN100pxJeepJCN100pxJeepOutfitterJCN100pxJeepPartsJCN100pxMaasbachJCN100pxMobilHaaker100pxMMmontageJCN100px1RobJCN100pxShirts4allJCN100pxTenBackJCN100pxVHNJCN100pxOpijgenweizeJCN100px

Jeepforumlogo2017

HAVE FUN OUT THERE!

Bezoek ook onze:

m6m7m8m10m11

Of:

logoterreinnuGROENkl
 

Zoek op deze site:


unique visitors since 11-7-2019:

Privacybeleid JeepClub Nederland

Jeep®, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, Commander, Renegade and the Trail Rated logo are copyrighted and trademarked to FCA US LLC.
JeepClub Nederland has a good partnership with, but is not in any way associated with FCA Netherlands B.V. and/or FCA US LLC.

Materials are:
© JeepClub Nederland 2003 - 2020

havefunoutthere