So, what was on in 2017:

Event voorbij

Inschrijving Gesloten!

Afbeelding1
 

Update 2:

We zijn nu echt aan het aftellen tot in het Pinksterweekend ons Dutch Jeep Camp van 2017 weer van start gaat. De voorbereidingen voor het lustrumfeest zijn in volle gang. Daar straks meer over.

We gaan nu de laatste bestellingen doen. Uiteraard weer een rallyplaat, voor velen een collectors item. En uiteraard een lustrum annex Dutch Jeep Camp shirt. Wil je dit alles niet missen, geef je dan snel op. Er is nog (beperkt) plaats.

We kunnen nu ook wel verklappen dat we naast extra terrein op het Sportlandgoed ook nog een extra terrein hebben weten te bemachtigen. Op het Funpark in Meppen kunnen we ’s zondags ons gaan vermaken.

Het strand wordt volledig onder handen genomen om daar met elkaar een gezellig lustrum feest te hebben. Nu maar hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn.

WesternStyleDan nog even het lustrum evenement op zaterdagavond. Vanaf de BBQ, met het Concours ‘d Elegance tot en met het strandfeest hebben we een thema “Western style”. Dat past goed bij ons Jeepers. Dus die dag jezelf en je Jeep (speciaal voor het Concours!) verder uitrusten in die Western style! Bij het Concours telt die uitrusting natuurlijk mee in de beoordeling.


Om alvast in de stemming te komen,
'n toepasselijk muziekje dr'bij:

en u mag natuurlijk meeneuriën!

Update 1:

Houtzagen1Over twee maanden hebben we tijdens het Pinksterweekend ons derde Dutch Jeep Camp op rij. Ditmaal ook nog met het derde lustrum van de Jeep Club Nederland. We gaan er dus een dubbel feest van maken!

De voorbereidingen zijn in volle gang. Een aantal weken geleden zijn we weer naar het Sportlandgoed in Drenthe gegaan om daar op een paar nog nooit door iemand gebruikte delen weer extra proeven uit te zetten. We hebben dus weer meer mogelijkheden op het terrein. Ook wordt er een deel speciaal aangelegd, vlak bij de locatie van de mud cup, om speciaal voor de zwarte en “donker-“rode Jeepers onder ons nog meer uitdagende trials uit te zetten. De locaties voor de doorwadingen zijn dit jaar gewijzigd vanwege andere activiteiten in het water (XXtreme Survival; niet voor Jeeps! Wel voor Jeepers?). Voor ons is het uitlopende riviertje onder handen genomen om zo voor alle Jeeps, van standaard tot extreem, een “pad” door het water te kunnen volgen.

JeepWater1De speciale lustrum activiteiten krijgen ook al meer vorm. We kunnen al wel een klein tipje van de sluier oplichten. Op de zaterdagavond – onze lustrum feestavond – gaan we alles ervaren binnen een bepaald thema: “Western”. Voor die avond is het mooi als zowel de Jeep als de berijders zich uitdossen binnen dit thema. Ook mooi voor de Concours ‘d Elegance! Hopelijk hebben we mooi weer, want het is de bedoeling om die feestavond volledig op het strand te gaan beleven. Maak alvast plannen om die avond, geheel in Western stijl, je in het feestgedruis te storten.

Zet dit evenement in je agenda en meld je nu snel aan, ook om de goody bag niet te missen (we moeten zo langzamerhand onze bestellingen gaan doen).

Gezien de exclusiviteit van het evenement zijn de inschrijvingen wel beperkt tot een maximaal aantal deelnemers.

De voorbereidingen zijn alweer in volle gang. Pinksterweekend 2017 wordt weer gezellig als vanouds. Een evenement waar je bij wil zijn. Dit wordt het derde Dutch Jeep Camp op rij op het Sportlandgoed in Zwartemeer (Drenthe).

Afbeelding2Nu zullen we nog grootser uitpakken, omdat we ook het 15 jarige jubileum van de Jeep Club Nederland tijdens het Dutch Jeep Camp willen vieren. We zijn in ledental hard gegroeid. In 2016 een plus van 100 leden. We hopen dat ook zij de weg naar het Sportlandgoed weten te vinden. Het is en blijft een evenement voor het hele gezin en daarom zullen we ook dit jaar weer voor de nodige activiteiten voor de kids zorgen. De actieve Meerkamp zal zeker niet ontbreken!

Op het Sportlandgoed hebben we de mogelijkheid en toestemming om nog meer uit te gaan zetten. Het is weer een weekend voor elk wat wils, van enkele touren in de omgeving, groen/blauwe proeven t/m zwarte proeven en meerdere extreme (demonstratie) proeven. Er wordt al gedacht aan een groots waterevenement. Wat dat inhoud houden we nog even voor ons. Al met al wordt het een schitterend vrienden- en familietreffen, uiteraard met onze Jeeps. Dit alles gebeurt op het Sportlandgoed, waar iedere Jeeper kan overnachten op een mooie, van alles voorziene, camping op het terrein of in één van de Canadese blokhutten. In de omgeving zijn ook (kleine) hotels. Wel vroeg reserveren vanwege een druk Pinksterweekend.

Een evenement waarbij alle mogelijkheden van offroad rijden, gezelligheid en saamhorigheid zullen samenkomen.

Afbeelding3

Afbeelding4Op het 32 hectare grootte Sportlandgoed is alles in voorbereiding om er weer een geweldig evenement van te maken. Voor de hele familie, de die hards voor extreme, maar ook de beginnende Jeeper. Met schitterende routes in de omgeving, een nachtrit op een speciaal 3 kilometer lang traject op het terrein, waterdoorwadingen en met veel vertier voor de kinderen is er voor elk wat wils. Natuurlijk ontbreken de Mud Cup en Concours ‘D Elegance niet. En nog veel meer. Kortom een ouderwets Dutch Jeep Camp.

Op zaterdagavond hebben we een gezellige feestavond, uiteraard met een goed verzorgde gezamenlijke BBQ, de avond afsluitend bij een gezellig kampvuur.

Afbeelding5Voor diegenen die niet op de camping kunnen of willen overnachten, maar in een blokhut, raden we aan zo snel mogelijk één (of meerdere) van de 36 blokhutten bij het Sportlandgoed te reserveren bij www.Sportlandgoed.nl of per telefoon 0591-314654. Wel even vermelden dat je voor het Dutch Jeep Camp komt. Alle blokhutten zijn gereserveerd voor ons DJC, maar bijna alle hutten zijn al door leden gereserveerd.


Honden zijn welkom, maar moeten wel aangemeld worden.

Afbeelding6We starten dit jaar al vroeger op vrijdag 2 juni. ’s Morgens kun je je vanaf 10 uur inschrijven, je tent, caravan of hut gereed maken en de Jeep keuring laten uitvoeren. Vanaf 13 uur start het evenement. Ook op vrijdag zijn er dit jaar al activiteiten!

Deze 4 dagen Jeep plezier, inclusief overnachten op de camping, de BBQ op zaterdag en een goodybag kost dit jaar vanwege ons lustrum voor leden slechts € 115 per Jeep (op basis van 2 volwassenen). Niet leden betalen een toeslag.

Zet dit evenement in je agenda en meld je aan!

InschrijvenDe inschrijving is gestart. Gezien de exclusiviteit van het evenement zijn de inschrijvingen wel beperkt tot een maximaal aantal deelnemers. Wees er dus snel bij.
Meld u hier aan voor dit fantastische evenement: Inschrijfformulier


Het programma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

 • Vrijdag 2 juni: vanaf 10 uur ontvangst, technische keuring en inschrijving, settelen op de camping of in je blokhut; vanaf 13 uur starten de eerste activiteiten; ’s avonds om 23 uur nachtrit.
  Rijden = uiteraard geen drank op.
   
 • Zaterdag 3 juni: 9 uur inschrijving open, 9.30 uur briefing en gezamenlijke aftrap van het evenement bij het sportcafé (koffie en lekkernij); 10 uur start ochtendtour en start Academy op het terrein; in de middag demonstratie “Extreme”; vanaf 17 uur treffen bij sportcafé met aansluitend BBQ en feestavond.
   
 • Zondag 4 juni: 9.30 uur briefing ; 10 uur start ochtendtour, Academy op het terrein; in de middag demonstratie rivierdoorwading; verder uiteraard de Concours ‘D Elegance, prijsuitreikingen aan het begin van de avond en overlopend naar kampvuurtreffen.
   
 • Maandag 5 juni: 9.30 uur briefing en 10 uur start laatste tour mogelijkheid en Academy op het terrein. 15 uur sluiting Dutch Jeep Camp.

Voor de kids zal, na het succes van vorig jaar, de Kinder Meerkamp (gratis) niet ontbreken!

Afbeelding7Natuurlijk is ook de JCNshop aanwezig voor degene die een JeepClub Nederland of Jeep kledingstuk of goody wil kopen. En wie weet ook nog andere artikelen die niet aan of in de Jeep mogen ontbreken.

De kosten voor dit evenement bedragen € 115 per Jeep, gebaseerd op 2 volwassenen. Naast deelname aan alle activiteiten, zit daar ook het overnachten op de camping bij in en de BBQ op zaterdagavond. Per extra volwassene wordt € 30 in rekening gebracht en per kind (4 - 15 jaar) zijn de kosten voor dit weekend € 15.

Voor niet-leden geldt er een toeslag van € 45 per Jeep, inclusief 2 volwassenen (wordt dus: € 160) en € 10 per extra persoon vanaf 16 jaar (wordt dan : € 40 per extra persoon). Voor de kinderen t/m 15 jaar is er geen toeslag. Voor een hond moet er voor het hele weekend € 6 worden betaald.

Uiteraard kan er ook al eerder op de camping worden overnacht. Deze extra dagen moeten bij de receptie van het Sportlandgoed worden ingeschreven en betaald.

De aanmelding is definitief zodra het totaalbedrag is overgemaakt op de bankrekening van Jeep Club Nederland.

De Voorpret op het JeepForum!

Voor meer informatie: Ronald Ligteringen of Ronald Baas .

JeepLogoClub

ONZE SPONSORS

offroad100pxAmericars100px1CarServiceTiel100pxCherokeeJCN100px1DorigoRosbagJCN100pxExclusiefJCN100px1FrontrunnerJCN100pxJeepJCN100pxJeepOutfitterJCN100pxJeepPartsJCN100pxMaasbachJCN100pxMobilHaaker100pxMMmontageJCN100px1RobJCN100pxShirts4allJCN100pxTenBackJCN100pxVHNJCN100pxOpijgenweizeJCN100px

Jeepforumlogo2017

HAVE FUN OUT THERE!

Bezoek ook onze:

m6m7m8m10m11

Of:

logoterreinnuGROENkl
 

Zoek op deze site:


unique visitors since 11-7-2019:

Privacybeleid JeepClub Nederland

Jeep®, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, Commander, Renegade and the Trail Rated logo are copyrighted and trademarked to FCA US LLC.
JeepClub Nederland has a good partnership with, but is not in any way associated with FCA Netherlands B.V. and/or FCA US LLC.

Materials are:
© JeepClub Nederland 2003 - 2020

havefunoutthere