So, what was on in 2016:

Event voorbij

JeepAcademy
Spaarnwoude, 23 oktober 2016

INSCHRIJVING GESLOTEN!

Afbeelding1

HalanJeep Club Nederland nodigt jullie uit voor een Jeep Academy op het 4x4 terrein van ActionPlanet (Spaarnwoude), zondag 23 oktober a.s.·Dit terrein is gelegen aan de Laaglandersluisweg 12, Velsen-Zuid, Spaarnwoude.

Ook dit jaar willen wij samen met Jeep dealer Auto Halen (www.Auto-Halan.nl ) daar weer een spektakel van maken. Deze keer zal het evenement in het teken staan van 75 jaar Jeep. De Jeep 75th anniversary special edition modellen zullen daar te bewonderen zijn.

In het terrein gaat het natuurlijk om off road rijden. Naast voor velen bekende delen op het ActionPlanet terrein in Spaarnwoude voor de rode en zwarte rijders onder ons, hebben we nu nog meer mogelijkheden. Er is een meer dan 10 meter hoge berg aan het terrein toegevoegd, waar we nu gebruik van kunnen gaan maken. Afbeelding4Daarnaast mogen we het off road quad parcours gaan benutten voor onze blauwe en groene rijders. Daar kunnen ze de eerste ervaringen op gaan doen in het 4x4 rijden of hun ervaring verder uitbreiden. Nu ligt het terrein er nog droog bij, maar dat zal zeker, als de herfst in gaat vallen, anders worden. Al met al voldoende uitdagingen.

In en om het restaurant zal het ook één en al Jeep zijn wat de klok slaat. Er komt een grote tent bij om ons allemaal goed te kunnen ontvangen. Bij ontvangst krijgt u uiteraard de koffie/thee met een lekkere versnapering aangeboden. Het restaurant staat verder voor u de gehele dag paraat voor uw lunch of drankjes (voor eigen rekening). Na afloop, om ca 16:00 uur, gaan we met z’n allen naar de door Auto Halan gesponsorde Wielervereniging De Kampioen, evenals ActionPlanet gelegen in het recreatieschap Spaarnwoude. Daar krijgen we een door Auto Halan aangeboden BBQ aangeboden.

Het terrein:
De condities van dit terrein zijn wel heel afhankelijk van het weer, de kans op een vochtige en modderige ondergrond is vrij groot in dit jaargetijde. Sinds ons laatste evenement op dit terrein is er veel veranderd. ActionPlanet is druk bezig geweest met een aantal uitbreidingen van het offroad terrein. Dit geeft ons weer nieuwe uitdagingen. Afbeelding5Na langdurige regenval is dit terrein een uitdaging voor de wegbanden. De blauwe proeven zullen in de loop van de dag op het 4x4 terrein vanzelf een grotere uitdaging gaan vormen. Op het quad parcours kunnen de blauwe rijders de hele dag terecht. Voor rode en zwarte proeven rijders zullen er na langdurige regenval genoeg uitdagingen zijn. Zorg dat jij en je Jeep voorbereid zijn op dit terrein. Als voorbereiding kun je denken aan de nodige boom- en sleeplinten, harpen, werkende lier e.d. En voor de persoonlijke voorbereiding de regenkleding, laarzen en een warme trui en natuurlijk een goed humeur. Een paraplu is overbodig, die waait daar meestal weg als je die nodig hebt. Op het quad parcours mogen geen geprepareerde Jeeps komen. Daar wordt alleen met wegbanden gereden!

Parkeren:
Het parkeren op de openbare weg (Laaglandersluisweg), evenals in de berm daarvan, is niet toegestaan.

Om de toegangswegen zoveel mogelijk vrij te houden voor hulpdiensten verzoeken we u om de trailers te parkeren op special aangegeven parkeerlocaties. Ook bezoekers zullen verwezen worden naar parkeerplaatsen buiten het terrein van ActionPlanet. Alleen de ingeschreven Jeeps krijgen toegang tot het terrein. Afbeelding6

Jeep Academy:
De Academy zal wederom bestaan uit blauwe (en mits aangemeld groene), rode en zwarte proeven, die op het terrein zullen worden uitgestoken.
Op verschillende plaatsen kan gebruik worden gemaakt van de aanwezige waterpoelen.
Zoals gebruikelijk worden de deelnemers in groepen van verschillende klasse ingedeeld, waarna zij als team met hun marshal de proeven zullen rijden.·

Het programma voor die zondag:

  • 09.00 uur: Aanmelding met koffie/thee
  • 09.45 uur: Briefing
  • 10.00 uur/12.30 uur: Start Jeep Academy
  • 12.30 uur/13.30 uur: Lunchpauze
  • 13.30 uur/15.45 uur: Vervolg Jeep Academy
  • 16.30 uur: BBQ bij Wielervereniging De Kampioen
     

Kostenopgave:
Het inschrijfgeld per Jeep bedraagt € 20,-. (toeslag niet-leden € 20,-).
De kosten dienen te worden voldaan bij aanmelding op de startlocatie.·

InschrijvenAanmelding:
Aanmelding voor Spaarnwoude kan geschieden via dit inschrijfformulier.GESLOTEN!
Uw inschrijving dient uiterlijk op dinsdag 18 oktober binnen te zijn.
Onderaan het formulier kunt u eventuele allergieën kwijt voor de BBQ.
Ook kunt u via Jeep-Assist aan te vinken aangeven dat u zaterdag 22 oktober mee wilt helpen proeven uitzetten en de rest van het terrein klaarmaken.

Beschrijving van de route:
Via A9 richting noord/westen volg afslag A22 (IJmuiden Beverwijk Corus) Bij aansluiting IJmuiden draai rechts van A22, verder op N202\Amsterdamseweg. Na ± 900 meter, rechts afslaan naar Laaglandersluisweg, volg borden JeepClub.

Plan je route daar naar toe met Maps, coördinaten 52º27’02.22”- 4º39’54.90”We hopen jullie daar te mogen begroeten.

JeepLogoClub

ONZE SPONSORS

offroad100pxAmericars100px1CarServiceTiel100pxCherokeeJCN100px1DorigoRosbagJCN100pxExclusiefJCN100px1FrontrunnerJCN100pxJeepJCN100pxJeepOutfitterJCN100pxJeepPartsJCN100pxMaasbachJCN100pxMobilHaaker100pxMMmontageJCN100px1RobJCN100pxShirts4allJCN100pxTenBackJCN100pxVHNJCN100pxOpijgenweizeJCN100px

Jeepforumlogo2017

HAVE FUN OUT THERE!

Bezoek ook onze:

m6m7m8m10m11

Of:

logoterreinnuGROENkl
 

Zoek op deze site:


unique visitors since 11-7-2019:

Privacybeleid JeepClub Nederland

Jeep®, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, Commander, Renegade and the Trail Rated logo are copyrighted and trademarked to FCA US LLC.
JeepClub Nederland has a good partnership with, but is not in any way associated with FCA Netherlands B.V. and/or FCA US LLC.

Materials are:
© JeepClub Nederland 2003 - 2020

havefunoutthere