So, what was on in 2016:

Uitnodiging

JeepAcademyHeerde
JeepAcademy Heerde
"Remember The Rebel"
INSCHRIJVING GESLOTEN!

RuudOranjeHoedRebelOp zaterdag 17 december a.s. zal alweer voor de 14de maal de Jeep Academy worden georganiseerd op het motorcrossterrein van de “MSV NOV”· in Heerde (zie routebeschrijving) op de Veluwe.

De JeepAcademy gaat van start over:


 

Naamloos1JeepAcademy:
Deze JeepAcademy bestaat uit ongeveer een twintigtal trials en zal bijna geheel worden verreden op een zanderige onder bodem, een technisch terrein ingericht met uitdagende proeven voor zowel de standaard uitgeruste Jeep als voor de liefhebbers van extreme uitdagingen. Extra aandacht zal worden besteed aan de "blauwe" proeven en de bereikbaarheid van deze proeven in het terrein, zodat ook de· Jeep(st)er met een standaard voertuig zich een hele dag kostelijk kan vermaken. Voor zwaardere proeven wordt er uiteraard ook gezorgd.

Met het uitzetten van de proeven wordt er volop gebruik gemaakt van de mogelijkheden die dit terrein te bieden heeft en meer. Niet alleen op de crossbaan zelf maar zeker ook tussen deze baan, waar normaal het publiek veilig kan lopen tijdens een motorcrossevenement, rijden nu veilig de Jeeps in het rond.

De deelnemers welke het groene, blauwe en rode proeven willen volgen, zullen·in teams van 5 tot 7 Jeeps worden samengevoegd en vervolgens als team onder leiding van een Marshal het parcours afleggen en gezamenlijk de trials· trotseren. Het terrein kan door de weersomstandigheden als zeer zwaar ervaren kunnen worden voor de groene en blauwe gradatie. Bij slecht weer is het goed mogelijk dat de standaard baan op het terrein al een uitdaging zal vormen voor de rode en voor de zwart geprepareerde Jeeps.

Deze Academy is voor de Jeep Club de klassieke afsluiting van het jaar die voorgaande edities steeds werd gekenmerkt door de kerstsfeer en de "specials" die jarenlang door Ruud, onze oud voorzitter, werden verzorgd. Dit is dan ook de reden dat wij hier ook de inwendige mens proberen te verwennen in de lekker verwarmde kantine. Dit evenement wordt gehouden onder het motto:

"Remember The Rebel"

DSC045481 

Jeep assist
Wij zijn altijd opzoek naar ondersteuning van onze activiteiten door onze leden. Indien u hiervoor open staat bent u van harte welkom. Meld u zich hiervoor eenvoudig aan op het inschrijfformulier voor dit evenement. Wij nemen dan contact met u op om het een en ander nader af te stemmen.

 

Lunch:
Voor deze winterse lunch hebben we een lekker chinees buffet opgesteld.

 • Nasi en Bami met heerlijke saté van varkenshaas in pittige satésaus en rempingballetjes in jus. dat zijn kleine gehaktballetjes die ook vrij pittig zijn ook van varkensvlees en kip in kerriesaus.
 • Verder hebben we vegetarisch: Penne met groente en vegetarich vlees erin verwerkt.
 • Als toetje, fruitbowl met vers fruit en slagroom.
 • Voor de kinderen ( tot 12 jaar) zullen er frietjes en frikadellen aanwezig zijn.

 

Kerstmuts
Voor een mooi kerstfeertje zal het leuk zijn als wij die dag allen de kerstmuts opzetten!

 

DSC02072 

Programma:

09.30 uur start inschrijving

 • 10.00 uur briefing
 • 10.05/12.30 uur: trial/academy
 • 12.30/13.30 uur: lunch
 • 13.30/15.00 uur: trial/academy.
 • 16.00 sluiting off-road terrein
   

 

DSC05168 

InschrijvenOpgave deelname:
Inschrijven kan middels het Inschrijfformulier.

Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 14 december, echter wil je ook mee eten zorg dan dat je inschrijving uiterlijk de 12e bij ons binnen is, dan moet het aantal deelnemers voor het buffet bekend zijn.
 

 

Kostenopgave:
Inschrijfgeld per jeep bedraagt € 20,00 (toeslag niet-leden € 20,-), en omvat naast deelname aan het programma:

 • oliebollengiforiginalOntvangst met gratis koffie, thee e.d. voor twee volwassenen en frisdrank voor de kinderen;
 • Oliebollen uit het vuistje;
 • Lunch euro 10,-- per persoon, voor de kinderen t/m 12 jaar voor euro 5,-- per kind.

De kosten dienen te worden voldaan bij aanmelding op de startlocatie.

De VoorPret op het JeepForum

Evenementenregeling

Dit jaar is ons evenement in Heerde erkend door de Belastingdienst / Centrale administratie en valt derhalve onder de evenementenregeling voor hen geregistreerd onder de naam: ”Jeep Academy” .

Voor degene die voor dit evenement hiervan gebruik willen maken moeten hun deelnemende geschorste 15+ voertuigen binnen de gestelde termijn van 3 dagen voor het evenement hun gegevens bij ons bekend te maken.

Per voertuig moet vermeld worden: kenteken, merk, bouwjaar c.q. datum eerste toelating tot de weg, houder van het voertuig en de dagen dat de houder i.h.k.v. deze regeling gebruik wil maken van de weg. Stuur deze specifieke gegevens ter verwerking svp naar: inschrijvingen@jeepclub.nl Alleen bij volledig ingevulde gegevens kan uw Jeep door de organisatie aangemeld worden bij de belastingdienst. JCN zal uw Jeep aanmelden en is niet verantwoordelijk voor het wel of niet toekennen van uw Jeep tot deze regeling op deze dag.

Beschrijving van de route:
Het motorcrossterrein Heerde is gelegen aan de A50 tussen Zwolle en Apeldoorn, afslag Heerde nr.29.
Aan het eind van de afrit volg dan de “Jeep Club” borden op de Kamperweg.

Zie hieronder de kaart van GoogleMaps voor een routebeschrijving en de precieze locatie.

Al met al dé klassieker die je niet mag missen!

ruud

JeepLogoClub

ONZE SPONSORS

offroad100pxAmericars100px1CarServiceTiel100pxCherokeeJCN100px1DorigoRosbagJCN100pxExclusiefJCN100px1FrontrunnerJCN100pxJeepJCN100pxJeepOutfitterJCN100pxJeepPartsJCN100pxMaasbachJCN100pxMobilHaaker100pxMMmontageJCN100px1RobJCN100pxShirts4allJCN100pxTenBackJCN100pxVHNJCN100pxOpijgenweizeJCN100px

Jeepforumlogo2017

HAVE FUN OUT THERE!

Bezoek ook onze:

m6m7m8m10m11

Of:

logoterreinnuGROENkl
 

Zoek op deze site:


unique visitors since 11-7-2019:

Privacybeleid JeepClub Nederland

Jeep®, Wrangler, Cherokee, Grand Cherokee, Commander, Renegade and the Trail Rated logo are copyrighted and trademarked to FCA US LLC.
JeepClub Nederland has a good partnership with, but is not in any way associated with FCA Netherlands B.V. and/or FCA US LLC.

Materials are:
© JeepClub Nederland 2003 - 2020

havefunoutthere